Eigenaar - huurder

Comfort & akoestiek

Doordat Interalu klimaatplafonds werken met stralingswarmte, heeft u geen hinder van tocht, geruis of circulatie van slechte lucht. Bovendien bieden ze een uitstekende akoestiek. Dat is belangrijk, zowel voor spraakverstaanbaarheid als voor geluidsabsorptie. Zeker in vergaderzalen, klaslokalen en aula's maar ook in landschapskantoren draagt een goede akoestiek bij aan het omgevingscomfort.

 

Flexibiliteit van uw gebouw

Vandaag betrekt u een gebouw met een bepaald idee over de inrichting. Maar over een jaar of over tien jaar denkt u daar misschien heel anders over. Interalu houdt daar rekening mee. Onze klimaatplafonds worden zodanig geplaatst dat u heel gemakkelijk en op eender welk moment een extra wand kunt voorzien of juist kunt weghalen.

 

Lage onderhoudskosten

En Interalu houdt de onderhoudskosten mee in het oog voor u, op verschillende manieren.  Zo hebben onze klimaatplafonds maar liefst 90% minder koppelingen dan andere systemen. Bovendien liggen de koppelingen van een Interalu-klimaatplafond in de gang of in de technische zone.  Bij eventuele onderhoudswerkzaamheden aan het plafond kunt u dus ongestoord verder werken. U heeft geen speciale onderhoudsproducten nodig en schilderen hoeft u de metalen plafonds ook niet.

September, 2017

Als partner van De Derde Long nodigt Interalu u graag uit voor de inspiratiesessie van 7 november. 

A+ label VOC
June, 2017

Zowel de SAPPceiling als de Easy-KlimaPlus klimaatplafonds behaalden het A+ label VOC, de hoogste Europese kwalificatie in deze categorie. De Indoor Air Comfort Gold testen werden uitgevoerd door Eurofins.

De luchtkwaliteit en het comfort in uw gebouw

September, 2016

Interalu werd in 1971 opgericht door Ludo Schrauwen en produceerde in die periode alle metalen plafonds voor de Belgische markt. In 1994 namen zonen Anthony en Stephan de leiding van het Antwerpse familiebedrijf over.

March, 2016

Maar liefst drie gebouwen met Interalu klimaatplafonds vielen in de prijzen tijdens de MIPIM in Cannes vorige week.

March, 2016

Nul-energie en BREEAM Excellent

Assar Architects ontwierp dit kantoorgebouw in het centrum van Brussel rond een asymmetrisch atrium. Op niveau 1 kijk je uit op de patio en op de vijfde verdieping geniet je van een prachtig uitzicht op het historisch centrum van de hoofdstad.

 

November, 2014

Op 23 en 24 april 2015 is Interalu aanwezig op Architect@Work in Kortrijk.